Siste nytt

 • Felles foreldremøte Karmøy kulturhus

  FAU invitere til felles foreldremøte i Storsalen i Karmøy kulturhus, onsdag 21. mars, kl. 19:00. Vi vil få høre : - Helsing fra rektor -Ester Espeseth-psykologspesialist og forsker.Hun skal holde foredrag om `Kropp og selvbilde hos barn og ungdom. Hun vil snakke om barn og ungdommers forhold til egen kropp og utseende. Hva som egentlig er normalt og når det er grunn til å bli bekymret. Få gode råd om hvordan du kan hjelpe barnet til å utvilke et godt selvbilde og hvordan være et godt forbilde. - Status Åkra nye skule - der vil vi få høre fra Arne Ferkingstad Jarle Nilsen Åse Simonsen Enkel bevertning Håper DU vil komme Mvh FAU Åkra skule

 • Vinner av reflekskonkurransen

  Vi gratulerer klasse 3B med seieren i reflekskonkurransen som vi har hatt på skolen. Det var veldig mange flinke elever som var godt synlig i vintermørket og brukte refleks. Klasse 3B var klassen som var aller flinkest med å bruke refleks. I dag fikk de premien som FAU har bidratt med, PIZZA

 • Skeisedag 3 klasse.

  Denne veka har elevane i 3 klasse hatt nokre flotte timar på skeiseisen ved Åkrahallen. Under kan sjå bileter frå dagane.

 • Siger i skolecupen

  Åkra skole tok gull!

 • 6. trinn inviterte til kafe

  Kafe er alltid kjekt å gå på... sjekk utvalet og dei serviceinnstilte elevane. Dei som ikkje stod bak disken arbeidde med skulearbeid på iPad.

 • Fellessamling 3 klasse

  Onsdag 20 desember hadde elevane ifrå 3A og 3B årets siste fellessamling. Klikk på bilete over, for å lese meir, og sjå eit utval bileter ifrå samlinga.


Åkra skole
Postboks 64 4296 ÅKREHAMN Tlf: 52812222
2797 Bilde av skolen
Null mobbing